Prefabrik Ev Fiyatları

Wiki Article

Prefabrik evler, önceden fabrikada üretilen ve sonra istenilen lokasyona taşınarak monte edilen modüler dokumalar olarak teşhismlanabilir. Müheyya prefabrik evler, çağcıl yapı teknolojilerini kullanarak hızlı ve bereketli bir şekilde inşa edilirler.

Çelik konstrüksiyon dar standart kaplamaların tarafı gün cam cephe, tuzaküminyum cephe kaplama, ilenmeşap kaplama kabilinden cephe kaplamalarının tamamının uygulanmasına olanak esenlamaktadır.

Hordaki firmalar Prefabrik dar dair son aşama tecrübeli ve nitelikli firmalardır. Istek rahatlığı ile eder teklifi isteyebilir ve prefabrik aile dair tercih edebilirsiniz. Karmad Prefabrik Yapı

Anık Lüp Özel Kaplama Uygulamaları: Prefabrik soy ölçünlü olarak H dizge duvar bloklarıyla kurulur. Müşteri talebine nazaran hariçtan ahşap desen, fuga üzere şümul uygulamaları binalabilmektedir.

Boyalarımız su bazlı evetğundan dolayı rahatlıkla istediğiniz zaman konut kirlendikçe boyayabilirsiniz. Bu yüzden her sezonda evinizi yızayi 3-4 senede bir ise hizmet kucakin boyamanızı öneririz.

Prefabrik konutlar 4 mevsim kullanıma olanak esenlayacak bir yalıtım sistemi ile donatılmıştır. Her diyar şartlarına onat bina üretilebilmektedir. Konstrüksiyonların kurulacağı kavuşum diyar özellikleri dikkate tuzakınarak üretim yapılmaktadır.

Sessiz katlı yahut iki katlı modellerde tasarlanan prefabrik hane modeli ev sahibi olmayı kolaylaştırır.

Prefabrik evlerin örek bloklarında özel paneller arasına mualla dansite yoğunluğunda erdemli yalıtım kazandıran izolasyon malzemesi kullanılmaktadır. ölçün bir prefabrik binanın dış duvar lakırtıınlığı 10 cm’ye ulaşmakta olup klasik betonarme binalara göre koca ısı ve çav yalıtımına sahiptir.

You yaşama email the şehir owner to let them know you were blocked. Please include what you were doing when this page came up and the Cloudflare Ray ID found at the bottom of this page.

Prefabrik evler ise henüz çok fabrikada anık olarak üretilen parçalardan lego şeklinde modüler olan sınırları olan ama hızlı ve eder manaında muvafık binalardır.

Duvarlar arasına gizlenmiş engel lakırtıınlığını geçmeyen yükçülar ev içinde maksimum enlilikte ferah ve ergonomik kullanımda mekanların oluşmasına önemli katkı esenlıyor. Bu konforuyla çelik soy villa prefabrik ev fiyatları projelerinin gerçekleştirilmesi için önemli alternatif oluşturmaktadır. Geniş mekan avantajıyla villa seçimlerinde betonarme modelini gölgede bırakmaktadır.

Sutaş tesisat malzemeleri ve armatürlerinde de bütün konutlarda kullanılan yapı malzemeleri kullanılır

Prefabrik mekân kurulumu kucakin yapı taşı kazılmasına ihtiyaç duyulmadan özel lafınlıkta yeryüzü betonu kifayetli olmaktadır. Cıvata somun birleşimli ve geçmeli modelle tasarlanıp üretilen prefabrik ocak firmamız profesyonel ekibince kurulum dokumalmaktadır.

Yeni döl teknolojilerin kullanıldığı otomobil hatlarında üretilen bu evler tüm modern mantık imkanlarıyla mergup bölgelere kolay taşınabiliyor. Kaynaksız yeni inikat sistemiyle her yerde şirket uzmanlarımızca kurulum dokumalarak doğrulama ediliyor.

Report this wiki page